Rode kool

Rode kool is een heerlijk winterse groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je rode kool kunt koken met een heerlijke, zoete smaak. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 kop rode kool, gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel honing
– 1 eetlepel appelazijn
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel nootmuskaat
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Leg de rode kool in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de honing, appelazijn, kaneel, nootmuskaat en zout in een kom en giet het mengsel over de rode kool.

4. Roer alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de rode kool goed bedekt is met het mengsel.

5. Bak de rode kool in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kool gaar is.

6. Serveer de rode kool warm.

Rode kool

Geef een reactie

Schuiven naar boven