Rijstevlaai rudolph

Rijstevlaai Rudolph is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een speciale gelegenheid. Het is een klassieke Nederlandse taart die wordt gemaakt met rijstpap, suiker, boter, melk en een vleugje vanille. De taart wordt gebakken in een springvorm en wordt gegarneerd met gesuikerde amandelen. Deze taart is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Hieronder volgt het recept voor Rijstevlaai Rudolph.

Ingrediënten:

– 500 gram rijstpap
– 250 gram suiker
– 250 gram boter
– 500 ml melk
– 1 theelepel vanille-extract
– 2 eetlepels gesuikerde amandelen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de boter in een pan en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost.

3. Voeg de melk toe en roer tot het mengsel glad is.

4. Voeg het vanille-extract toe en roer tot het mengsel glad is.

5. Voeg de rijstpap toe en roer tot het mengsel glad is.

6. Vet een springvorm in en giet het mengsel in de vorm.

7. Bestrooi met de gesuikerde amandelen.

8. Bak de taart in de oven gedurende 40-45 minuten, of totdat de taart goudbruin is.

9. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Geniet van je Rijstevlaai Rudolph!

Rijstevlaai rudolph

Geef een reactie

Schuiven naar boven