Riblappen allerhande

Riblappen allerhande is een heerlijk gerecht dat je op verschillende manieren kunt bereiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit recept gebruiken we riblappen, uien, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, olijfolie, zout en peper. Dit gerecht is een heerlijke maaltijd die je met een salade of aardappelen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 500 gram riblappen
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de riblappen in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook aan.

4. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder en oregano toe en roer goed door.

5. Giet de saus over de riblappen en zet de ovenschaal in de oven.

6. Bak de riblappen in ongeveer 30 minuten gaar.

7. Serveer de riblappen met een salade of aardappelen.

Riblappen allerhande

Geef een reactie

Schuiven naar boven