Regenboogforel

Regenboogforel is een heerlijke vis die vaak wordt gebruikt in verschillende gerechten. Het is een veelzijdige vis die gemakkelijk te bereiden is en een heerlijke smaak heeft. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke regenboogforel kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 regenboogforellen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de regenboogforellen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de regenboogforellen met het mengsel en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Bak de regenboogforellen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de regenboogforel met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Regenboogforel

Geef een reactie

Schuiven naar boven