Radijsjes

Radijsjes zijn een heerlijke, knapperige groente die een lekkere frisse smaak hebben. Ze zijn een geweldige manier om je maaltijd wat extra smaak te geven. In dit recept worden de radijsjes geroosterd met knoflook en kruiden, waardoor ze een heerlijke, smaakvolle bijgerecht maken.

Ingrediënten:

– 500 gram radijsjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de radijsjes en snijd de steelaanzet eraf.

3. Leg de radijsjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Voeg de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Rooster de radijsjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de geroosterde radijsjes warm als bijgerecht.

Radijsjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven