Rabarber oma

Rabarber Oma is een heerlijk zoet en zuur dessert dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken met slechts een paar ingrediënten. Het is een perfecte manier om de zomer te vieren met een lekker dessert. Hier is hoe je het maakt.

Ingrediënten:

– 500 gram rabarber
– 200 gram suiker
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Was de rabarber en snijd deze in kleine stukjes.

3. Doe de rabarber in een ovenschaal en strooi er de suiker over.

4. Voeg de bloem, boter, citroensap en vanille extract toe en meng alles goed.

5. Bak de rabarber in de oven gedurende 25 minuten.

6. Serveer de rabarber oma warm met een bolletje vanille ijs.

Rabarber oma

Geef een reactie

Schuiven naar boven