Rabarber crumble

Rabarber crumble is een heerlijk zoet en knapperig dessert dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. De zoete rabarber met de knapperige crumble is een perfecte combinatie. Hieronder volgt het recept voor rabarber crumble.

Ingrediënten:

– 500 gram rabarber

– 150 gram suiker
– 100 gram bloem
– 100 gram boter
– 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Was de rabarber en snijd deze in kleine stukjes.

3. Doe de rabarber in een ovenschaal en strooi hier de suiker over.

4. Meng in een kom de bloem, boter en kaneel. Knijp met je vingers de boter door het bloemmengsel tot er kleine kruimels ontstaan.

5. Strooi de kruimels over de rabarber in de ovenschaal.

6. Bak de rabarber crumble in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de rabarber crumble warm met een bolletje vanille-ijs.

Rabarber crumble

Geef een reactie

Schuiven naar boven