Raapstelen vegetarisch

Raapstelen zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. In dit recept maak je een vegetarische maaltijd met raapstelen als hoofdingrediënt. De smaak van de raapstelen wordt versterkt door de knoflook, ui en kruiden die je toevoegt. Het resultaat is een heerlijke, gezonde maaltijd die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 pond raapstelen, geschild en in stukken gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de raapstelen toe en bak nog 5 minuten.

5. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed.

6. Voeg het water toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de raapstelen met rijst of een andere aardappel.

Eet smakelijk!

Raapstelen vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven