Raapstelen pasta

Raapstelen pasta is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van knapperige raapstelen, knoflook, olijfolie en pasta. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een perfecte optie voor een snelle lunch of avondmaaltijd. Hieronder volgt het recept voor raapstelen pasta.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 gram raapstelen, in dunne plakjes
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de raapstelen toe en bak deze 2-3 minuten, of tot ze knapperig zijn.

4. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de pasta direct.

Raapstelen pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven