Quiche

Quiche is een heerlijk gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een brunch of een avondmaaltijd. In dit recept maken we een quiche met een krokante bodem en een romige vulling. We gebruiken een kant-en-klare bladerdeeg als basis, maar je kunt ook je eigen deeg maken als je dat liever hebt. Vervolgens voegen we een mengsel van kaas, eieren, room en kruiden toe om de quiche mee te vullen. Als laatste bakken we de quiche in de oven totdat de bovenkant goudbruin is. Geniet van deze heerlijke quiche!

Ingrediënten:

– 1 rol kant-en-klare bladerdeeg

– 2 eieren

– 1/2 kopje geraspte kaas
– 1/2 kopje room
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 theelepel knoflookpoeder
– 1/4 theelepel gedroogde oregano

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit.

2. Rol de bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Leg de deegplak in een quichevorm en druk de randen aan.

3. Klop de eieren in een kom en voeg de kaas, room, zout, peper, knoflookpoeder en oregano toe. Roer alles goed door elkaar.

4. Giet het eimengsel in de quichevorm en bak de quiche in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

5. Laat de quiche afkoelen voordat je hem aansnijdt en serveert. Geniet ervan!

Quiche

Geef een reactie

Schuiven naar boven