Progrestaart

Progrestaart is een heerlijke taart die gemaakt wordt met progresso soep. Het is een leuke manier om een gerecht te maken dat zowel lekker als voedzaam is. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Hieronder volgt het recept voor progrestaart.

Ingrediënten:

– 2 blikken Progresso soep (elke smaak)

– 2 kopjes bloem

– 2 eetlepels bakpoeder

– 1/2 kopje suiker

– 1/2 kopje boter

– 1/2 kopje melk

– 1 ei

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 theelepel kaneel

– 1/2 theelepel vanille-extract

– 1/2 kopje rozijnen

– 1/2 kopje walnoten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de bloem, bakpoeder, suiker, zout, kaneel en vanille-extract in een kom.

3. Voeg de boter toe en kneed het deeg tot het een korrelig deeg is.

4. Voeg het ei toe en kneed het deeg nog een keer.

5. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot het een glad deeg is.

6. Voeg de rozijnen en walnoten toe en kneed het deeg nog een keer.

7. Vet een taartvorm in en druk het deeg in de vorm.

8. Giet de Progresso soep over het deeg.

9. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten.

10. Laat de taart afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Progrestaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven