Professioneel pannenkoeken

Pannenkoeken zijn een klassiek ontbijt dat iedereen kan maken. Met de juiste ingrediënten en technieken kun je professionele pannenkoeken maken die smakelijk en luchtig zijn. In dit recept leer je hoe je de perfecte pannenkoeken kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Leg de gebakken pannenkoeken op een bord en herhaal de stappen totdat het beslag op is.

8. Serveer de pannenkoeken warm met stroop, poedersuiker of andere toppings naar keuze.

Professioneel pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven