Postelein italiaans

Postelein Italiaans is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een combinatie van postelein, knoflook, ui, tomaat, olijfolie en kruiden. Het is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram postelein
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 tomaat, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de postelein en snijd deze in stukken.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak deze een paar minuten.

4. Voeg de postelein toe en bak deze nog een paar minuten.

5. Voeg de tomaat, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

6. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet deze in de oven. Bak het gerecht ongeveer 20 minuten.

7. Serveer de postelein Italiaans met wat extra olijfolie en wat versgehakte peterselie. Eet smakelijk!

Postelein italiaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven