Kaneelcake

Kaneelcake is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze kaneelcake is luchtig, smeuïg en heerlijk gekruid met kaneel. Het is een perfecte snack voor een verjaardag, een picknick of gewoon als een lekkere traktatie. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke kaneelcake.

Ingrediënten:

– 250 gram zelfrijzend bakmeel
– 2 theelepels bakpoeder
– 2 theelepels kaneel
– 125 gram boter
– 125 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en kaneel.

3. Klop in een andere kom de boter en suiker tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

5. Voeg de melk en vanille extract toe en klop tot een glad mengsel.

6. Voeg het meelmengsel toe en meng tot een glad deeg.

7. Vet een cakevorm in en giet het deeg erin.

8. Bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten.

9. Laat de cake afkoelen en serveer.

Kaneelcake

Geef een reactie

Schuiven naar boven