Portobello

Portobello’s zijn een heerlijke manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn vol van smaak en hebben een stevige, vlezige textuur. In dit recept worden portobello’s gebakken met knoflook, ui, paprika en een vleugje Italiaanse kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je helemaal zelf kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 portobello’s
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel Italiaanse kruiden
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de portobello’s en verwijder de steel.

3. Leg de portobello’s op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

4. Voeg de knoflook, ui, paprika, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de portobello’s in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de portobello’s warm met een salade of andere groenten.

Portobello

Geef een reactie

Schuiven naar boven