Pieterman vis

Pieterman vis is een heerlijke vissoort die vaak wordt gebruikt in verschillende gerechten. Het is een veelzijdige vis die gemakkelijk te bereiden is en een heerlijke smaak heeft. In dit recept wordt de pieterman vis gebakken met knoflook, citroen en kruiden. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat perfect is als bijgerecht of als hoofdgerecht. Dit recept is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 2 pietermanvissen
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pietermanvissen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de vis met de knoflook, paprikapoeder, zout en peper.

4. Leg de citroenpartjes op de vis.

5. Bak de vis in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de pietermanvis met de citroenpartjes en geniet van de heerlijke smaak.

Pieterman vis

Geef een reactie

Schuiven naar boven