Pie met rundvlees

Pie met rundvlees is een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die je hele gezin zal waarderen. Deze pie is gevuld met rundvlees, uien, wortelen, champignons en een heerlijke saus. De korst is knapperig en de vulling is heerlijk sappig. Dit recept is een geweldige manier om een heerlijke maaltijd te maken die iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 uien, gesnipperd
– 2 wortels, geschild en in blokjes gesneden
– 200 gram champignons, in plakjes gesneden
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels Worcestershire saus
– 2 eetlepels bloem
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 500 ml kippenbouillon
– 500 gram bladerdeeg

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten totdat deze zacht is.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gedurende 5 minuten.

4. Voeg de wortel, champignons, tomatenpuree, Worcestershire saus, bloem, oregano, tijm, zout en peper toe en bak alles gedurende 5 minuten.

5. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten koken.

6. Vet een ovenschaal in en leg de helft van het bladerdeeg erin.

7. Giet het gehaktmengsel in de ovenschaal en bedek het met de rest van het bladerdeeg.

8. Bak de pie gedurende 30 minuten totdat de korst goudbruin is.

9. Laat de pie afkoelen voordat je hem serveert.

Eet smakelijk!

Pie met rundvlees

Geef een reactie

Schuiven naar boven