Philadelphia

Philadelphia is een veelzijdige kaas die je op verschillende manieren kunt bereiden. Het is een zachte, romige kaas die heerlijk smaakt in salades, sandwiches, pasta’s en meer. In dit recept gebruiken we Philadelphia om een heerlijke, romige pasta te maken. Dit is een eenvoudig en snel te bereiden gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 gram Philadelphia
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 3-4 minuten tot ze zacht zijn.

3. Voeg de Philadelphia, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed om. Laat het mengsel 2-3 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed om.

5. Verdeel het mengsel over 4 kommen en bestrooi met de geraspte kaas.

6. Serveer direct.

Philadelphia

Geef een reactie

Schuiven naar boven