Pastrami

Pastrami is een heerlijke, smaakvolle delicatesse die je kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. Het is een klassieke deli-vlees dat wordt gekruid met een mix van kruiden, waaronder peper, komijn, knoflook en koriander. Het wordt vervolgens gerookt en geserveerd op brood of als een hoofdgerecht. In dit recept leer je hoe je een heerlijke pastrami kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 1 kg runderpastrami
– 2 eetlepels komijn
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels koriander
– 2 eetlepels zwarte peper
– 2 eetlepels zout
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels paprikapoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de pastrami in een ovenschaal en bestrooi met de kruiden.

3. Roer de kruiden goed door elkaar en bestrooi de pastrami met het zout, suiker en paprikapoeder.

4. Bak de pastrami in de oven gedurende ongeveer 45 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Haal de pastrami uit de oven en laat het afkoelen.

6. Snijd de pastrami in plakjes en serveer op brood of als hoofdgerecht.

Eet smakelijk!

Pastrami

Geef een reactie

Schuiven naar boven