Pastadeeg

Pastadeeg is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt dat je kunt gebruiken om allerlei gerechten mee te maken. Of je nu een heerlijke lasagne of een knapperige pizza wilt maken, met pastadeeg kun je het allemaal maken. In dit recept laten we je zien hoe je eenvoudig zelf pastadeeg kunt maken. Met deze basis kun je vervolgens alle kanten op.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ei

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels koud water

Bereidingswijze:

1. Doe de bloem, olijfolie, ei en zout in een kom en meng alles goed door elkaar.

2. Voeg het koude water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel.

3. Verpak het deeg in plasticfolie en laat het minstens een half uur rusten in de koelkast.

4. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en rol het uit tot een dunne lap.

5. Gebruik het deeg voor je favoriete gerecht.

Eet smakelijk!

Pastadeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven