Pasta

Pasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht om te maken. In dit recept maken we een heerlijke pasta met een saus van tomaat, knoflook en basilicum. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en het gerecht is binnen een half uur klaar. Dit recept is een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken die heerlijk smaakt.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gedroogde basilicum toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

5. Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en roer alles goed door elkaar.

6. Laat de pasta nog 2-3 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de pasta meteen.

Pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven