Pasta paddenstoelen

Pasta paddenstoelen is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van paddenstoelen, knoflook, peterselie en een lekkere saus. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 500 gram gemengde paddenstoelen
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels peterselie, gehakt
– 2 eetlepels boter
– 1/2 kopje room
– 1/2 kopje geraspte Parmezaanse kaas
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten.

4. Voeg de peterselie, boter, room en Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed.

6. Serveer de pasta met extra Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Pasta paddenstoelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven