Pasta fusilli

Pasta fusilli is een heerlijke en eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een klassieker die je met verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gebruiken we een saus van tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie. Deze saus is heerlijk bij de fusilli en maakt de maaltijd compleet. Volg de stappen hieronder om deze heerlijke pasta te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram fusilli
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water en wat zout aan de kook. Voeg de fusilli toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de basilicum toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

5. Giet de fusilli af en voeg deze toe aan de saus. Roer alles goed door elkaar en laat de pasta nog 2 minuten meekoken.

6. Serveer de pasta meteen. Eet smakelijk!

Pasta fusilli

Geef een reactie

Schuiven naar boven