Pasta aioli

Pasta aioli is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van pasta, knoflookaioli en verschillende groenten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. Hieronder volgt het recept voor pasta aioli.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel citroensap
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 komkommer, in blokjes
– 1/2 rode paprika, in blokjes
– 1/2 rode ui, in ringen
– 1/2 bosje peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Maak ondertussen de knoflookaioli. Meng de knoflook, olijfolie, mayonaise, citroensap, zout en peper in een kom. Roer goed door.

3. Voeg de komkommer, paprika, ui en peterselie toe aan de knoflookaioli. Roer goed door.

4. Giet de pasta af en voeg de knoflookaioli toe. Roer goed door.

5. Serveer de pasta aioli direct. Eet smakelijk!

Pasta aioli

Geef een reactie

Schuiven naar boven