Pannenkoeken zonder melk

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei lekkere ingrediënten. In dit recept maken we pannenkoeken zonder melk, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met een melkallergie.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels olie
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom.

2. Voeg de eieren en olie toe en meng tot een glad beslag.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg een kleine hoeveelheid olie toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

5. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de pannenkoeken met vers fruit, honing of andere toppings naar keuze.

Pannenkoeken zonder melk

Geef een reactie

Schuiven naar boven