Pannenkoeken zonder ei

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei lekkere ingrediënten. In dit recept maken we pannenkoeken zonder ei, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met een ei-allergie.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 theelepels suiker

– 1/2 theelepel zout

– 2 1/2 dl melk

– 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom.

2. Voeg de melk en olie toe en roer tot een glad beslag.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg een klein beetje olie toe aan de pan en giet een klein beetje beslag in de pan.

5. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.

6. Herhaal dit met de rest van het beslag.

7. Serveer de pannenkoeken met je favoriete toppings.

Eet smakelijk!

Pannenkoeken zonder ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven