Pannenkoeken met bloem

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei lekkere ingrediënten. In dit recept maken we pannenkoeken met bloem. Deze pannenkoeken zijn luchtig, smaakvol en een echte traktatie.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 2 eieren

– 2 kopjes melk

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels boter

– 1 theelepel bakpoeder

– Snufje zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom.

3. Voeg de eieren, melk en boter toe en meng alles goed.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg een klein beetje boter toe aan de pan en giet een klein beetje van het beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de pannenkoeken met vers fruit, stroop of poedersuiker.

Eet smakelijk!

Pannenkoeken met bloem

Geef een reactie

Schuiven naar boven