Pannegies

Pannekoeken zijn een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je heerlijke pannekoeken kunt maken met een knapperige korst en een zachte, luchtige binnenkant. Deze pannekoeken zijn perfect als ontbijt, lunch of diner.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en mix tot een glad beslag.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en vet de pan in met wat boter.

5. Giet een klein beetje beslag in de pan en bak de pannekoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Leg de gebakken pannekoeken op een bakplaat en zet deze in de oven om warm te houden.

7. Herhaal de stappen 4-6 totdat al het beslag is opgebruikt.

8. Serveer de pannekoeken warm met je favoriete toppings.

Pannegies

Geef een reactie

Schuiven naar boven