Panko

Panko is een Japanse stijl van broodkruim dat licht en krokant is. Het is een populaire keuze voor veel recepten, omdat het een unieke textuur en smaak heeft. Het is ook een veelzijdige ingrediënt dat kan worden gebruikt in veel verschillende gerechten. In dit recept zullen we panko gebruiken om een heerlijke, krokante kip te maken.

Ingrediënten:

– 2 kippenborstfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 kopje panko
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel knoflookpoeder
– 1/2 theelepel paprikapoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippenborstfilets op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

3. Meng de panko met zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder in een kom.

4. Bedek de kippenborstfilets met de panko-mengeling.

5. Bak de kippenborstfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is.

6. Serveer de krokante kip met je favoriete bijgerecht.

Eet smakelijk!

Panko

Geef een reactie

Schuiven naar boven