Pangasiusfilet

Pangasiusfilet is een heerlijke, zachte vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de pangasiusfilet gebakken in een kruidige marinade, waardoor de vis een heerlijke smaak krijgt. De marinade bestaat uit olijfolie, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een krokant korstje. Serveer de pangasiusfilet met een frisse salade of een stukje brood. Geniet ervan!

Recept voor Pangasiusfilet

Ingrediënten:

– 2 pangasiusfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pangasiusfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom en bestrijk de pangasiusfilets hiermee.

4. Bak de pangasiusfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de pangasiusfilets met een frisse salade of een stukje brood.

Pangasiusfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven