Panga filet

Panga filet is een heerlijke vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de panga filet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die perfect is als hoofdgerecht of als bijgerecht. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 panga filets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de panga filets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de panga filets met het knoflookmengsel.

5. Bak de panga filets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de panga filets met een salade of groenten.

Panga filet

Geef een reactie

Schuiven naar boven