Palmkool aardappel

Palmkool aardappel is een heerlijk en gezond gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van palmkool, aardappelen, knoflook, uien en kruiden. Het is een gerecht dat je kunt serveren als bijgerecht of als hoofdgerecht. Het is een lekker en gezond gerecht dat je helemaal naar je eigen smaak kunt maken. Hieronder volgt het recept voor palmkool aardappel.

Ingrediënten:

– 500 gram palmkool, in stukken gesneden

– 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de olijfolie in een grote ovenschaal en voeg de ui, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe. Roer goed door.

3. Voeg de aardappelblokjes toe en roer goed door.

4. Voeg de palmkool toe en roer goed door.

5. Voeg het citroensap toe en roer goed door.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de palmkool aardappel gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de palmkool aardappel warm.

Palmkool aardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven