Paksoi champignons gehakt

Dit is een heerlijk recept voor paksoi champignons gehakt. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van paksoi, champignons en gehakt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 paksoi
– 200 gram champignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 theelepel sesamolie
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is.

4. Voeg de paksoi, champignons, sojasaus, sesamolie, gemberpoeder, zout en peper toe. Roerbak alles tot de groenten gaar zijn.

5. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het gehakt in ongeveer 20 minuten gaar.

6. Serveer het gehakt met rijst of noodles.

Paksoi champignons gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven