Paksoi

Paksoi is een veelzijdige groente die vaak wordt gebruikt in Aziatische gerechten. Het is een lekkere, knapperige groente die een heerlijke smaak heeft. In dit recept wordt paksoi gebruikt in een saus met knoflook, gember en sojasaus. Het resultaat is een heerlijk, smaakvol gerecht dat perfect is als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Ingrediënten:

– 2 paksoi, in dunne plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel gember, fijngehakt
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de knoflook, gember en sojasaus toe en bak deze gedurende 1 minuut.

3. Voeg de paksoi toe en bak deze gedurende 3-4 minuten, of totdat deze gaar is.

4. Voeg de sesamolie toe en roer alles goed door elkaar.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer direct.

Paksoi

Geef een reactie

Schuiven naar boven