Paastoetje

Paastoetje is een heerlijk en traditioneel gerecht dat vaak wordt gegeten tijdens de Paasdagen. Het is een lekker en smakelijk dessert dat gemakkelijk te maken is. In dit recept zal ik u laten zien hoe u een heerlijk paastoetje kunt maken met behulp van een paar eenvoudige ingrediënten. U zult een heerlijk en smakelijk paastoetje krijgen dat uw gasten zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram bladerdeeg
– 2 eieren
– 200 gram suiker
– 200 gram boter
– 2 eetlepels vanille extract
– 2 eetlepels kaneel
– 1 eetlepel bakpoeder
– 1 eetlepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Rol het bladerdeeg uit en leg het in een ovenschaal.

3. Klop de eieren, suiker, boter, vanille extract, kaneel, bakpoeder en zout in een kom tot een glad mengsel.

4. Giet het mengsel over het bladerdeeg en verdeel het gelijkmatig.

5. Bak het paastoetje in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat het paastoetje afkoelen en serveer het met een lekkere kop koffie of thee.

Eet smakelijk!

Paastoetje

Geef een reactie

Schuiven naar boven