Paarse aardappel

Paarse aardappelen zijn een unieke en smakelijke manier om je maaltijd op te leuken. Ze zijn een rijke bron van vezels, vitamine C en antioxidanten. In dit recept worden paarse aardappelen gebakken met knoflook, kruiden en olijfolie voor een heerlijke, gezonde maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 paarse aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde rozemarijn

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Serveer de paarse aardappelen warm met je favoriete maaltijd.

Paarse aardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven