Oesterzwammen vegetarisch

Oesterzwammen zijn een heerlijke vegetarische optie voor een maaltijd. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen, smaken heerlijk en zijn gemakkelijk te bereiden. In dit recept combineren we oesterzwammen met knoflook, ui, paprika en een paar kruiden om een heerlijke vegetarische maaltijd te maken. Dit gerecht is perfect als lunch of als bijgerecht bij een avondmaaltijd. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram oesterzwammen

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 ui, gesnipperd

– 1 rode paprika, in blokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de oesterzwammen over een ovenschaal en bestrooi met de knoflook, ui, paprika, olijfolie, paprikapoeder, oregano, zout en peper.

3. Roer alles goed door elkaar en zet de ovenschaal in de oven.

4. Bak de oesterzwammen in ongeveer 20 minuten gaar.

5. Serveer de oesterzwammen warm als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade.

Oesterzwammen vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven