Naan jamie

Naan Jamie is een heerlijke Indiase snack die gemakkelijk thuis te maken is. Het is een lekkere combinatie van naanbrood, gesmolten boter en kruiden. Het is een perfecte snack voor een avondje thuis met vrienden of familie. Hieronder volgt het recept voor Naan Jamie.

Ingrediënten:

– 2 naanbroden

– 2 eetlepels gesmolten boter

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel korianderpoeder

– 1 theelepel gemalen kurkuma

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel chili poeder (optioneel)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de naanbroden op een bakplaat en bestrijk ze met de gesmolten boter.

3. Meng de komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, zout en chili poeder in een kom.

4. Bestrooi de kruidenmengsel over de naanbroden.

5. Bak de naanbroden in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

6. Serveer de naanbroden warm met yoghurt of chutney.

Naan jamie

Geef een reactie

Schuiven naar boven