Moelleux

Moelleux is een heerlijk, luchtig en zacht gebak dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is een Franse specialiteit die gemaakt wordt met een luchtige cakemix, boter, eieren en suiker. Het resultaat is een heerlijk, luchtig en zacht gebak dat perfect is voor elke gelegenheid. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke moelleux.

Ingrediënten:

– 200 gram boter

– 200 gram suiker

– 4 eieren

– 200 gram cakemix

– 2 eetlepels vanille extract

– 2 eetlepels bakpoeder

– 2 eetlepels melk

– 2 eetlepels bloem

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de boter in een pan en voeg de suiker toe. Roer totdat de suiker is opgelost.

3. Voeg de eieren toe en klop totdat het een luchtige massa is.

4. Voeg de cakemix, vanille extract, bakpoeder, melk en bloem toe en meng tot een glad beslag.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de moelleux in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Laat de moelleux afkoelen en serveer.

Moelleux

Geef een reactie

Schuiven naar boven