Mini tulband

Mini tulband met koffie-ijs

Deze mini tulband met koffie-ijs is een heerlijk en verfrissend dessert dat perfect is voor een zomerse avond. Het is een leuke manier om een klassiek dessert te maken met een moderne twist. Het is ook een geweldige manier om een koffie-ijs te maken dat niet alleen lekker is, maar ook mooi is om te serveren.

Ingrediënten:

– 4 kleine tulbanden
– 2 kopjes koffie-ijs
– 1/2 kopje gesmolten chocolade
– 1/4 kopje gesneden noten
– 1/4 kopje gesneden gedroogd fruit

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Leg de tulbanden op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-12 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

3. Laat de tulbanden afkoelen.

4. Verdeel het koffie-ijs over de tulbanden.

5. Bestrijk de tulbanden met de gesmolten chocolade.

6. Bestrooi de tulbanden met de noten en het gedroogde fruit.

7. Serveer de mini tulbanden met koffie-ijs direct.

Mini tulband

Geef een reactie

Schuiven naar boven