Mihoen singapore

Mihoen Singapore is een heerlijke Aziatische maaltijd die gemakkelijk te maken is. Het is een combinatie van mihoen, groenten, kruiden en een heerlijke saus. Het is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken die iedereen zal genieten. Hieronder volgt een recept voor Mihoen Singapore.

Ingrediënten:

– 200 gram mihoen
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 eetlepel olie
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel ketjap
– 1 theelepel sambal
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel gemalen koriander
– 1 theelepel gemalen gember
– 1 theelepel gemalen komijn

Bereidingswijze:

1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 2 minuten.

3. Voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten.

4. Voeg de sojasaus, ketjap, sambal, suiker, zout, koriander, gember en komijn toe en roer goed.

5. Voeg de gekookte mihoen toe en roer goed. Laat het geheel nog 5 minuten bakken.

6. Serveer de Mihoen Singapore met rijst of naanbrood.

Mihoen singapore

Geef een reactie

Schuiven naar boven