Mihoen chinees

Mihoen Chinees is een heerlijk gerecht dat veel Aziatische restaurants serveren. Het is een combinatie van mihoen, groenten, vlees en een heerlijke saus. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken. Hier is een recept voor Mihoen Chinees dat je thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 200 gram mihoen
– 1 kleine ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 200 gram kipfilet, in blokjes gesneden
– 1 paprika, in blokjes gesneden
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel rijstwijn
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel gemalen peper

Bereidingswijze:

1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de kip toe en bak tot het gaar is.

4. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de sojasaus, rijstwijn, sesamolie, suiker, zout en peper toe en roer goed om.

6. Voeg de mihoen toe en roer goed om.

7. Laat het gerecht nog een paar minuten koken en serveer heet.

Mihoen chinees

Geef een reactie

Schuiven naar boven