Met zongedroogde tomaten

Met zongedroogde tomaten kun je een heerlijke maaltijd maken. Deze tomaten hebben een intense smaak en zijn een lekkere toevoeging aan veel gerechten. In dit recept maken we een pasta met zongedroogde tomaten, knoflook, basilicum en olijfolie. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 200 gram zongedroogde tomaten
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de zongedroogde tomaten toe en bak nog 2 minuten.

4. Voeg de basilicum toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

6. Serveer de pasta met zongedroogde tomaten direct.

Met zongedroogde tomaten

Geef een reactie

Schuiven naar boven