Met zoete puntpaprika

Met zoete puntpaprika kun je een heerlijke maaltijd maken. De zoete smaak van de puntpaprika combineert goed met andere ingrediënten, waardoor je een smakelijke maaltijd kunt maken. In dit recept gebruiken we zoete puntpaprika, uien, knoflook, tomaten, kruiden en olijfolie om een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 zoete puntpaprika’s, in blokjes gesneden
– 1 ui, in dunne ringen gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de ui, knoflook, tomaten, komijnpoeder, paprikapoeder en oregano in een kom en meng goed.

3. Voeg de olijfolie toe en meng alles goed.

4. Leg de blokjes zoete puntpaprika in een ovenschaal en giet het mengsel erover.

5. Rooster de zoete puntpaprika in de oven gedurende 20 minuten.

6. Serveer de zoete puntpaprika met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Eet smakelijk!

Met zoete puntpaprika

Geef een reactie

Schuiven naar boven