Met zoete aardappelpuree

Met zoete aardappelpuree kun je een heerlijke, gezonde maaltijd maken. De zoete aardappelpuree is een lekkere, voedzame aanvulling op je maaltijd. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is ook nog eens gezond. In dit recept laten we je zien hoe je zoete aardappelpuree kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 zoete aardappels
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine stukjes.

3. Leg de zoete aardappelstukjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

4. Rooster de zoete aardappelstukjes in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de zoete aardappelstukjes uit de oven en doe ze in een blender.

6. Voeg de kaneel, zout, peper en melk toe aan de blender en mix tot een gladde puree.

7. Serveer de zoete aardappelpuree met je favoriete maaltijd.

Eet smakelijk!

Met zoete aardappelpuree

Geef een reactie

Schuiven naar boven