Met zoete aardappel blokjes

Heerlijke zoete aardappel blokjes zijn een geweldige manier om je maaltijd een extra smaak te geven. Ze zijn makkelijk te maken en kunnen worden geserveerd als een bijgerecht of als een hoofdgerecht. In dit recept worden de zoete aardappel blokjes gebakken in olijfolie en kruiden met knoflook, paprika, zout en peper. De zoete aardappel blokjes zijn heerlijk als bijgerecht bij een barbecue of als een hoofdgerecht met een salade.

Ingrediënten:

– 2 zoete aardappels, geschild en in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 teentje knoflook, gehakt
– 1 theelepel paprika
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zoete aardappel blokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met de knoflook, paprika, zout en peper.

4. Bak de zoete aardappel blokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de zoete aardappel blokjes warm als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade.

Met zoete aardappel blokjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven