Met zeebaarsfilet

De zeebaarsfilet is een heerlijk stukje vis dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de zeebaarsfilet gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 zeebaarsfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeebaarsfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de zeebaarsfilets met de marinade en zet de bakplaat in de oven.

5. Bak de zeebaarsfilets in ongeveer 10 minuten gaar.

6. Serveer de zeebaarsfilets met een frisse salade.

Met zeebaarsfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven