Met wraps en kip

In dit recept maak je een heerlijke kipwrap met een knapperige korst. De wraps zijn gevuld met kip, sla, tomaat en een heerlijke saus. Het is een eenvoudig en gezond recept dat je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 4 wraps
– 500 gram kipfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 komkommer, in dunne plakjes
– 1/2 rode ui, in dunne plakjes
– 1/2 rode paprika, in dunne plakjes
– 1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
– 1/2 potje crème fraîche
– 1/2 potje mayonaise
– 1/2 potje ketchup

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en leg deze in een kom. Voeg de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

3. Leg de kip op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kip in ongeveer 15 minuten gaar.

4. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron.

5. Meng de crème fraîche, mayonaise en ketchup in een kom.

6. Verdeel de kip, sla, komkommer, ui, paprika en saus over de wraps.

7. Rol de wraps op en serveer.

Eet smakelijk!

Met wraps en kip

Geef een reactie

Schuiven naar boven