Met vissticks

Vissticks zijn een heerlijk en gezond alternatief voor vlees. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd als een hoofdgerecht of als een snack. In dit recept leer je hoe je vissticks kunt maken met een krokante korst en een zachte, smeuïge binnenkant. Je kunt de vissticks serveren met een dip of een salade. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram vissticks
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, paneermeel, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Leg de vissticks in de kom met het eimengsel en roer alles goed door elkaar zodat de vissticks goed bedekt zijn.

4. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Sprenkel wat olijfolie over de vissticks.

6. Bak de vissticks in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en krokant zijn.

7. Serveer de vissticks met een dip of salade.

Met vissticks

Geef een reactie

Schuiven naar boven