Met verse zalm

Deze verse zalm is een heerlijk, gezond en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De zalm wordt gebakken in een heerlijke combinatie van olijfolie, knoflook, citroen en kruiden. Serveer de zalm met een frisse salade of een stukje geroosterd brood. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 porties verse zalmfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1/2 citroen, in plakjes
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de zalm met de knoflook, citroen, oregano, tijm, zout en peper.

4. Bak de zalm in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de zalm gaar is.

5. Serveer de zalm met een frisse salade of een stukje geroosterd brood.

Met verse zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven